top of page

Sådan var det at repræsentere Danmark ved Miss Globe 2014


Smukke Louise repræsenterede i år Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence Miss Globe. Konkurrencen blev afholdt i Albanien og selvom Louise desværre ikke endte på sejrsskamlen, så havde hun en rigtig god oplevelse. Læs selv her hvad Louise fortæller om sin rejse til Miss Globe.

“Nu er det en uge siden, jeg afsluttede min rejse til Miss Globe 2014 i Albanien. Når jeg ser tilbage på de 16 dage jeg var afsted, skete der mange spændende ting. De første 4-5 dage, ventede vi på, at de andre piger ankom. Derefter rejste vi med bus til en anden storby, hvor vi bl.a. var på bådtur, besøgte sponsorer, talentshow og meget andet. Jeg har lært en masse skønne piger at kende, og bestemt også lært meget om mig selv. Det var en super god oplevelse, men samtid hård, og du skal være på hele tiden. Det er en oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Josephine har været en fantastisk støtte hele vejen igennem. Det var en oplevelse for livet, og en kæmpe ære, at repræsentere Danmark til en skønhedskonkurrence.

Comments


bottom of page