top of page

SØD LEMONADE OG SPICY TACOS


Efter at have boet mere end et år i Vietnam, hvor jeg ikke har kunne takke ja til invitationer til hverken events, modeshows eller fester, var det sjovt igen at være tilbage i blogger-land til et vaskeægte blogger-arrangement.

I går lancerede Matas et nyt beauty-univers ‘Beame Beauty,’ og i den forbindelse havde de inviteret til sød lemonade, spicy tacos og en helt masse slik, serveret i skønne omgivelser, på en kæmpe beauty-legeplads.

Jeg fugltes med min veninde Maria og udover at få vendt verdenssituationen og detaljerne om, hvad der er sket siden vi sidst sås, bare os to – som altså var før jeg flyttede til Vietnam, så fik vi også slået os løs på de mange fine stande, som var sat op. Vi lavede bl.a. vores egen læbepomade fra E-Cooking og fik lakeret negle hos Essie. Marie var ekstra modig og hoppede også i makeupstolen hos Loreal.

Hvis du vil læse mere om Beame Beauty, så kan du gøre det på Matas hjemmeside lige her.

Jeg var iført min røde kjole og taske fra Vietnam og sneaks fra Adidas. Nedenfor har jeg samlet lidt items, som du kan bruge, hvis du føler dig inspireret af dagens outfit 🙂Comentarios


bottom of page