top of page

SØGER // Modeller til internationalt modeljob for Roberto Cavalli


Igennem mit modelbureau Preferred Models leder jeg lige nu efter en række kvindelige modeller til et internationalt modeljob i Spanien. Du skal være klar til at opholde dig 14 dage på Ibiza med alt betalt og arbejde for for Roberto Cavalli.

Modellerne skal i grupper af 8 rejse til Spanien i løbet af forår og sommeren. Her skal de arbejde som model på både photoshoots, filmshoots, promotion og fashion shows. Pigerne bliver indlogeret i en stor luksusvilla, placeret i det mest eksklusive område på Ibiza. Flybillet, ophold og mad er betalt, og modellerne får samtidig stillet en privatchauffør til rådighed.

Efter endt ophold i Spanien bliver to modeller fra hver gruppe valgt ud til et stort afsluttende fashionshow i september. Her vil en fagjury kårer de tre modeller, som de har været mest glade for at arbejde sammen med henover sommeren. De tre modeller bliver belønnet med pengepræmier, mens første pladsen yderligere kan se frem til at skyde forside for et at Italiens største modemagasiner.

Der er ikke løn i forbindelse med de to ugers ophold i Spanien. Du skal se det som en mulighed for at starte en international modelkarriere, lære en masse nyt, få en stor oplevelse og udvide din portfolio.

Udover modelarbejdet, vil der også blive arrangeret ture rundt på Ibiza for at se øen, sejltur på luksus Yatch  mm. og så er der selvfølgelig fritid til at nyde solen og de dejlige omgivelser.

For at ansøge skal du være: 18-29 år Min 175 cm høj  Tynd og veltrænet Udadvent personlighed God til engelsk

Under de 14 dage i Spanien er det et krav at modellerne opfører sig elegant og professionelt. Det er ikke tilladt at drikke alkohol eller ryge offentligt.

Sådan ansøger du: Ønsker du at blive taget i betragtning til ovenstående modeljob for Roberto Cavalli, 14 dage på Ibiza skal du sende en mail til Josephine@Preferredmodels.dk

I emnefeltet skriver du “Roberto Cavalli.”

Din ansøgning skal indeholde følgende: Navn Alder Højde Mål – Talje, hofte og bryst. Kost beskrivelse af dig selv Evt modelbureau du er tilknyttet Billeder – 1 full figur i bikini/undertøj – 1 close up – Professionelle billeder, hvis du har nogen

Din ansøgning må max fylde 500KB

Der er flere forskellige afrejsedatoer henover sommeren. Hvis du bliver udvalgt, finder vi en dato der passer dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

// Josephine

Følg min blog via Bloglovin’ klik her. Du kan følge mit arbejde med både Queen Of Scandinavia og Preferred Models, herunder opdateringer om ovenstående modeljob på Ibiza ved at følge min blog på Bloglovin.

Du kan også følge mig på instagram her: @Josephinehelbrandt & @Preferred_Models

Comments


bottom of page