top of page

SØGER DANSK MODEL TIL TOP MODEL OF THE WORLD KONKURRENCEN..

Smukke Sarah som skulle have repræsenteret Danmark ved Top Model Of The World 2013 i Egypten næste uge, er faldet og har forstuet foden så kraftigt at lægerne siger at hun under ingen omstændigheder kan gå i stiletter før om minimum tre uger.

Derfor er jeg nu i stor nød og mangler en smuk, dansk pige der skal rejse til Egypten og forsvarer de danske farver fra på søndag og frem til den 31 marts. 

mia4

ADGANGSKRAV: Alder: 16-25 år. Højde: Min. 170 cm Slank af bygning Modellook

Til den internationale finale i Egypten er inviteret en lang række store international modelbureauer. Der er altså stor chance for at blive spottet. 

Den danske repræsentant skal selv betale flybilletten.  Hele opholdet, kost og logi og al transport rundt i Egypten er betalt. 

SÅDAN ANSØGER DU: Send en mail til Josephine@helbrandt.dk Vedhæft 2 billeder af dig selv uden makeup og 3-5 professionelle billeder. En kort beskrivelse af hvem du er, og hvorfor du gerne vil repræsentere Danmark. Dine mål (Bryst, talje, hofte og lår)

Sidste års danske repræsentant Celine fik kickstartet sin karriere efter sin deltagelse i Top Model Of The World. I dag er hun på kontrakt hos Unique Models og har gået flere modeshows under Copenhagen Fashion Week.


celine

Celine vandt en flot 4. plads til finalen på Top Model Of The World 2012. Vores ambition er at Danmark igen i år skal placeres i Top 5. Vi leder derfor efter en pige som har lysten til at kæmpe Danmark helt til tops på sejrsskamlen.


2celine

// Josephine

Comments


bottom of page