top of page

SØGER dansk repræsentant til International skønhedskonkurrence


De fleste er nogenlunde bekendt med konkurrencer som Miss Universe, men der findes mange flere konkurrencer end de hvis navne du måske har hørt om. Hvert år sender Queen Of Scandinavia mellem 5-15 piger afsted for at repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence. Lige nu er vi på jagt efter den helt rette danske repræsentant til konkurrencen Miss Globe. En international skønhedskonkurrence der har eksisteret i mere end 40 år og som afholdes i Albanien.

Måske har du nogle fordomme omkring skønhedskonkurrencer? – og måske har du set nogle af de uheldige film fra USA med piger der ikke lyder særlig kloge? Bare rolig. Sådan er det ikke ved de internationale konkurrencer. For at vinde en konkurrence som Miss Globe er det ikke nok med et smukt ydre, det er lige så vigtigt – hvis ikke endnu mere vigtigt at du har en vindende personlighed, er imødekommende og at du har noget mellem ørerne. Når du lander til den internationale konkurrence er du omringet af smukke piger fra hele verden og det vil kræve meget mere end et smukt smil og langt krøllet hår at skille sig ud af mængden og ende øverst på sejrsskamlen.


293777_4360502605485_1090512752_n

Miss Globe 2014 afholdes i Albanien fra d. 24 oktober til den 10. november. Den danske deltager kan se frem til en hun vil få en oplevelse for livet og møde piger og forskellige kulture fra hele verden. Hotel, kost og transport i Albanien er betalt og inden afrejse modtager du også min håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence,” som har bragt rigtig gode resultater med sig.

Flybilletten til og fra Albanien står den danske deltager selv for.

Krav til ansøgere: For at komme i betragtning til titlen som Miss Globe Denmark 2014 skal du sende en mail til tilmeld@Queenofscandinavia.dk i emnefeltet skriver du “Miss Globe.”

Du skal sende en kort tekst med informationer omkring dig selv – hvem er du, og hvorfor vil du gerne repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence. Derudover vil vi meget gerne høre om du har lavet noget modelarbejde tidligere. Det er ikke et krav.

Derudover vil vi gerne følgende informationer: Navn Alder Telefonnummer Hvor i landet du bor Hvor høj du er Mål omkring talje, bryst og hofte Har du nogen tatoveringer? Har du født nogen børn? Er du gift?

I din ansøgning skal du vedhæfte 4 billeder af dig selv – min. 1 i bikini og 1 close up. Billederne må tilsammen max fylde 500 KB.

Det koster et gebyr på 150 kr. at deltage i online casting. Det er bl.a. for at sikre at de piger der stiller op, mener det seriøst og brænder for konkurrencen. Når vi har modtaget din ansøgning sender vi dig et konto nr hvor til pengene skal overføres. Herefter bliver din ansøgning sendt videre til den jury der udvælger den danske repræsentant til Miss Globe 2014.

Eneste krav for deltagelse er at du er mellem 15-24 år.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

// Josephine

bottom of page