top of page

SØGER DANSK REPRÆSENTANT TIL INTERNATIONAL SKØNHEDSKONKURRENCE


.. And the winner is.. Miss Denmark!! Orderne faldt i juli 2010 i Izmir i Tyrkiet, og det var lige i de sekunder, at det gik op for mig, at jeg netop havde vundet en international skønhedskonkurrence. Kåret som vinder foran smukke, søde piger fra hele verden, der gennem de sidste par uger var blevet mine veninder. Det var en ubeskrivelig oplevelse, som jeg aldrig glemmer, og som siden hen har ført til ubegribeligt mange oplevelser. Ekstra Bladet skrev om min sejr dengang i 2010. Det kan du læse her.

Lige nu sætter jeg gang i jagten efter den danske skønhed, der skal repræsentere Danmark ved Miss Exclusive 2014. Og måske er det lige netop dig jeg leder efter?


missexcl

Den internationale konkurrence afholdes lige som tidligere år i tyrkernes eksklusive og rige ferieområde Izmir. Den danske deltager skal kunne rejse til Tyrkiet fra d. 30 august til den 14. september, hvor hun skal kæmpe for at føre Danmark til tops.

KRAV FOR DELTAGELSE: Du skal være: – 16-26 år. – Min. 167 cm høj – Slank – Have dansk pas – Være sød, åben og imødekommende

SÅDAN SENDER DU EN ANSØGNING: For at deltage i online-casting skal du sende en mail til tilmeld@Queenofscandinavia.dk med navn, alder, mål på højde, talje, bryst og hofte. Lav en kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du mener, at du skal repræsentere Danmark ved Miss Excluisve 2014. Vedhæft 5 billeder af dig selv. Min. 2 i bikini. Gerne professionelle, men ikke et krav.

EN LUKSUS REJSE MED ALT BETALT Den danske repræsentant kan se frem til to dejlige uger  i Tyrket, hvor du vil få internationale venskaber for livet. Du vil skulle deltage i rød løber arrangementer, gallamiddage, photoshoots, catwalkshow, og så bliver der selvfølgelig også tid til sigtseen og solbadning ved poolen. Mad, hotel og fly er betalt.

Udover hele opholdt og flybilletten modtager du også en goodiebag med lækker makeup så du er klar til turen, og min håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence” der har ført et utal af danske piger til tops ved de internationale skønhedskonkurrencer.

Skal du være den næste pige til at hive en internationale sejr hjem til Danmark?

For at sikre at kun seriøse piger tilmelder sig koster det 100 kr. at deltage i online-castingen. Når du har sendt din ansøgning, modtager du et kontonummer hvor til pengene skal overføres før din ansøgning vil blive behandlet.

Tilmeldinsfristen er på fredag d. 11/7 kl. 12.00


misse

Comments


bottom of page