top of page

SØGER DANSK REPRÆSENTANT TIL WORLD MISS UNIVERSITY!

rp_MSF110685-Filippinerne-oversvømmelse-2012.jpg

2013 har været et anderledes år i branchen for skønhedskonkurrencer. I Danmark har jeg været så uheldig, at et par af de piger jeg skulle sende afsted er blevet meget syge lige inden afrejse, og de derfor ikke er kommet afsted. Men også internationalt har der været problemer. Særligt den store katastrofe i Filippinerne har været årsag til at flere internationale skønhedskonkurrencer i Asien, hvor de fleste konkurrencer afholdes, er blevet aflyst eller flyttet til på den anden side af nytår. Det betyder desværre, at vi slet ikke har haft sendt lige så mange danske deltagere til de internaionale konkurrencer i år. Det er jeg ked af. Ovenpå sidste års store succes havde jeg glædet mig til at sende piger afsted igen i år, og se om vi kunne holde fast og fortsætte vores mange sejre i år. Den spænding og “mission” må vi vente til 2014 med at få udløst. To piger er dog afsted til skønhedskonkurrencer lige nu, og dem håber jeg selvfølgelig hiver medaljer med hjem til Danmark!

SØGER DANSK REPRÆSENTANT TIL WORLD MISS UNIVERSITY En af de internationale konkurrencer der desværre er blevet flyttet pga katastrofen i Filippinerne, er World Miss University. Konkurrencen har aldrig været flyttet eller aflyst før, men programmet var desværre umuligt at gennemfører under de nye forhold, og derfor er den flyttet til januar.

Det betyder desværre, at den danske repræsentant Kirstine Richter, der skulle have været afsted til Korea her i December, ikke har mulighed for at rejse. Til stor ærgelse for både Kirstine og Queen Of Scandinavia. Det betyder, at vi er nødt til at finde en ny repræsentant, der kan forsvarer den danske sejr som Mia Hasanagic hev med hjem til Danmark, efter hun vandt den international World Miss University finale i 2012. Derfor er jeg lige nu på jagt efter en smuk, dansk pige til at repræsentere Danmark og de rød/hvide farve i januar, og jeg har virkelig brug for hjælp!


Mia1

DE FORMELLE KRAV: Konkurrencen World Miss University kræver, som den eneste konkurrence i verden, at deltagerne går på universitet. Derfor er jeg på jagt efter en dansk pige, der er studere på et universitet. Samtidig skal hun være smuk, udadvent, have selvtilliden i orden, og så skal hun være mellem 18-26 år. Derudover skal hun være parat til at rejse i januar/februar, hvis hun bliver udvalgt. (de præcise datoer er endnu ikke kommet)

Hvis du bliver den heldige pige, der skal afsted til den store internationale skønhedskonkurrence, kan du ud over den flotte titel også se frem til en kæmpe oplevelse i Korea. Flybillet, mad og opholdet er betalt. World Miss University er den eneste konkurrence i verden, hvor deltagerne ikke har nogen fremvisning i bikini.

Skal du være med til at sikre en god start på 2014, og sætte Danmark på det international skønhedskonkurrence-verdenskort endnu engang, så send mig din ansøgning i dag!

DIN ANSØGNING SKAL INDEHOLDE: – Navn – Alder – Adresse – Telefonnummer – Mål: Bryst, talje, hofte og højde – Hvilket universitet studere du på? og hvad studere du? – Hvorfor vil du gerne repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence? – Hvilke kvaliteter har du, som du mener er vigtige når man deltager i en skønhedskonkurrence? – Beskriv dig selv med tre ord – Send 5 billeder af dig selv min. ét i bikini, og min. ét uden makeup. – Link til din facebookprofil

Din ansøgning skal sendes til Josephine@helbrandt.dk. Vi skal have din ansøgning senest d. 20 december 2013. Husk at skriv “ansøgning – World Miss University” i emnefeltet.

// Josephine

bottom of page