top of page

SØGER FORTSAT EN SMUK PIGE TIL MODEL- OG SKØNHEDSKONKURRENCE I THAILAND


mis

En rejse rundt i Thailand hvor du møder lokalbefolkningen, regeringen, besøger børnehjem og turistattraktioner, alt sammen i selskab med smukke piger fra hele verden. Tilføj så modeshows, gallamiddage, rød løber og autografskrivning. Så har du et lille billed af, hvad der venter en heldig dansk pige i november. Lige nu leder jeg efter en pige til at repræsentere Danmark ved en stor international skønhedskonkurrence i Thailand.


josef

Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det hele om og om igen, og jeg håber, at jeg en dag kan få lov til at repræsentere Danmark ved endnu en international skønhedskonkurrence. Det har været en af de største oplevelser i mit liv. – Sådan skriver sidste års danske repræsentant Josefine, da hun kom hjem fra den internationale skønhedskonkurrence.

Og netop sætningen “den største oplevelse i mit liv” er der flere af de danske skønheder, der bruger efter deres deltagelse i en international skønhedskonkurrence. Du kan blive den næste til at få en oplevelse for livet!

Jeg leder lige nu efter en dansk pige til at repræsentere Danmark ved skønhedskonkurrence Face Of Beauty International. Konkurrencen afholdes fra d. 3/11 – 13/11 i Bangkok.

For at finde den danske repræsentant afholder jeg online casting. For at deltage i konkurrencen skal du sende mig en mail med følgende informationer: – Navn – Alder – Højde – Mål (Talje, bryst, hofte) – Adresse – Telefonnummer – Link til din facebookprofil – Hvorfor vil du gerne repræsentere Danmark? – Hvilke kvaliteter tror du er vigtige for at vinde en international skønhedskonkurrence? – 5 billeder af dig selv, min ét uden makeup. (billederne må tilsammen ikke fylde mere end 1MB)

Eneste krav for deltagelse er at du er mellem 14-24 år. Der er ingen krav til højde Vinderen får hele opholdet til den internationale konkurrence betalt og modtager også min håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence” Flybilletten til Bangkok er ikke betalt.

face

Det koster 150 kr. at deltage i castingen. Når du tilmelder dig casting, modtager du et konto nr. pengene skal overføres til.

Sidste tilmeldingsfrist er den 26/09-2013 kl. 12.00

Læs hvad tidligere danske repræsentanter skriver om deres oplevelser – klik her

// Josephine

コメント


bottom of page