top of page

SE BILLEDERNE // MIN BLOGS 10 ÅRS FØDSELSDAG


10 fuc***g år!! Det er vildt at tænke på, at jeg har delt ud af mit liv og min hverdag online i knap en tredjedel af mit liv. Det var jeg nødt til at markere på en eller anden måde, og derfor inviterede jeg en gruppe influencer-kollegaer til 10 års fødselsdag i mandags.Dagen blev en kombination af ting, som jeg selv er helt vild glad for. Derfor startede vi hos Pilates CPH, med en god træning ført an af Gitte Peirano, der er indehaver af det lækre Pilates studie. Alle pigerne blev mødt af det smukkeste velkomstskilt, som jeg har fået lavet specielt til anledningen. Det fine plexiglas skilt med min personlige velkomsthilsen på, har jeg bestilt hos ADay2Remember. De laver de fineste skilte, bordkort, menuen og meget mere, som er med til at gøre en hvilken som helst fest endnu mere fortryllende og smuk. Jeg kan virkelig varmt anbefale, at kigge et smut forbi deres website, hvis du selv går og planlægger et arrangement. Deres lækre sager, er virkelig med til at sætte prikken over i’et og højne hele arrangementet.
ADay2RememberEfter en flot ankomst, var jeg meget spændt på, hvordan pigerne ville tage imod træningsudfordringen, men de gik alle sammen 100% ind i det, og vi havde en vildt fed træning. Jeg tør godt sige, at jeg ikke længere var den eneste i lokalet, der var ret hooked på Pilates!

Inden pigerne kom havde vi forberedt nogle super lækre goodiebags til dem. Først og fremmest fik de et gavekort til endnu mere træning hos Pilates CPH – husk at du også lige nu, har mulighed for at vinde 10 x træning hos Pilates CPH. Klik her for at læse mere om, hvordan du deltager.

Derudover fik pigerne det lækre træningstøj, som vi alle sammen havde på. Det havde jeg fået af Hunkemöller, som jeg jo er ambassadør for, og som jeg virkelig synes laver noget lækkert træningstøj!

Men gavefesten stoppede ikke der. De fik også en super lækker yoga block fra Casall. Jeg er selv blevet virkelig glad for at træne med Casalls yoga block, som gør det nemmere hele tiden at holde styrken og spændingerne de rigtige steder, når du træner.

De fik også nogle lækre økologiske produkter fra Organic Derma. Jeg elsker når produkter er “rene” og ingredienslisten kort – præcis som tilfældet er her. Derudover fik de en powerbank fra Ideal Of Sweden – genialt til alle de travle tøser, der lever af at være online 😉 , nogle lækre hårprodukter fra Wella og System Professional, bl.a en super lækker spray, der passer på håret i solen. Et super vigtigt produkt, på den her årstid!

Pigerne blev også forkælet med den lækreste bodyscrub fra Nimat Spa, en foaming shower gel fra Rituals og noget super lækker te fra Sing Tehus, der er det første tehus af sin art i Danmark, med et stort fokus på den asiatiske tekultur og et særligt fokus på sundhed og kvalitet.

I en pause under træningen serverede vi nogle super lækre juice med hyldeblomst, citron og aktivt kul fra Anna & Juicen, sammen med proteinbare fra The Protein Kitchen og nogle super lækre energigivende ingefærshots fra Llucy 100% (som jeg i øvrigt er blevet helt afhængig af!!)

< img id="642279" src="https://nouwcdn.com/v204/u/65/1296065/642/201905081111337179.jpg" itemprop="image" style="width: 100%; height: auto; top: -0.0329%; left: 0%; " width="1746" height="1165" alt="">


Efter en super god omgang træning, med fokus på baglår, baller og mave hoppede vi alle sammen i en taxa og videre til middag, på en af mine absolutte favorit restauranter – Restautant Fabio. Den lille hyggelige restaurant på Frederiksberg, der servere det bedste italienske mad, man kan få i København. Fabio der har restauranten sammen med sin kone Christine er selv Italiener, og man fornemmer bestemt øjet for detaljen og valget af de gode råvarer, som jo kendetegner det italienske køkken.

Vi fik fire retter og en helt masse god rosé vin. Der var bestemt ikke nogen der gik sultne hjem 😉

ALLE BILLEDERNE ER TAGET AF NICK KARVOUNIS – FØLG HAM PÅ INSTAGRAM: HER

Comments


bottom of page