top of page

SE BILLEDERNE // MIT SOVEVÆRELSE FØR OG EFTER
ELLOS håndklæde

Ellos pude

ELLOS sengetøj


ELLOS sengetæppe

ELLOS morgenkåbeELLOS morgenkåbe

ELLOS sengekappe
Det er vildt hvad maling kan gøre! Fra et helt mørkt, grønt og sort soveværelse til nu at være et af de rum i lejligheden med mest lys. Jeg elsker vores soveværelse – også selvom vi slet ikke er færdige med indretningen. Som jeg tidligere har fortalt, så har Andreas og jeg besluttet, at vi vil vente med at indrette vores soveværelse til efter vores bryllup. På den måde har vi nemlig en helt masse gode fælles ønsker til bryllupsønskelisten, og det er sjovere at ønske os ting, som vi rent faktisk begge to vil blive vildt glade for.

Derfor mangler der naturligvis stadig rigtig meget ved vores soveværelse, men det er sjovt allerede nu at se, hvor stor forskellen er, fra da vi købte lejligheden til nu. Jeg synes, at dem der boede her før os, havde en super cool stil, men farverne er bare ikke lige mig – og så elsker jeg lyse rum, og de sorte vinduer stjal altså bare rigtig meget af lyset.

Lige nu er vi i process med at finde de ting, som vi skal ønske os til soveværelset. Vi går efter lækre ting i god kvalitet, men er stadig lidt i tvivl om farverne. Ovenfor har jeg samlet en række ting fra ELLOS, som vi overvejer at smide på ønskelisten. Jeg synes, at det er super praktisk med en sengekappe, der kan dække for sengens ben og den opbevaring, som jeg har under sengen.

Derudover synes jeg, at de har noget virkelig lækkert sengetøj, som jeg allerede har forelsket mig i. Der er ikke noget bedre end lækkert nyt sengetøj. Selvom de gamle betræk måske stadig fungere, så er det bare en særlig følelse, når sengetøjet stadig er nogenlunde nyt og super lækkert.

Så drømmer jeg også lidt om en ny morgenkåbe. Det er lidt en forårs- og sommer ting, så den skal jeg nok have shoppet hjem inden brylluppet. Tænk at kunne starte dagen med at vikle morgenkåben omkring kroppen, og så nyde morgenmaden på altanen. JA TAK!

Du kan klikke på billederne ovenfor, for at komme direkte til den shop, hvor det forhandles online. Alternativt kan du hoppe direkte ind på ELLOS hjemmeside og finde dine egne favoritter ved at klikke – her.

FØR


EFTER
@ELLOSOFFICIAL #ELLOSOFFICIAL#ELLOSHOME

bottom of page