top of page

SE BILLEDERNE // NOUW BLOGGER-EVENT PÅ DITTO

I onsdags glemte jeg for en kort stund at det var hverdag, da jeg sammen med en håndfuld lækre blogger-piger fra NOUW (det netværk hvor min blog ligger) var inviteret til snacks og cocktails på DITTO. En ny cool og virkelig lækkert indrettet restaurant og bar på Store Kongensgade i København.

Arrangøren var NOUW som to gange om året, invitere nogle af deres bloggere til et arrangement, hvor vi får mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende. Der er ikke nogen af mine veninder, der blogger og derfor synes jeg, at det er ekstra hyggeligt med den her type arrangementer, hvor man får mulighed for at snakke med andre der har den samme interesse, udfordringer og glæder ved at blogge.

Først fik vi nogle lækre snacks fra deres nordisk-inspirede køkken og dertil blev serveret to forskellige cocktails. DITTO har en cocktail menu, som man kan bestille i stedet for vin menu, når man går der ind og spiser. Hvis du bestiller deres cocktail menu, så sammensætter de en cocktail til hver af dine retter, som passer smagsmæssigt til det, der ligger på din tallerken. Jeg synes, at det er meget sjovt at udfordre den traditionelle vinmenu, og tænker at det er særligt er et ret godt koncept, hvis man skal i byen bagefter?

Da vi havde spist lidt, blev vi inviteret om bag baren, hvor vi fik mulighed for selv at shake vores egne cocktails. Caroline og jeg lavede en cocktail med hyldeblomst og citron. Opskriften kom fra deres drinks kort, og den smagte helt vildt godt!

I aften tager jeg et kort break fra min bachelor-skrivning, og nyder en middag med mine tøser på Sticks & Sushi. Bagefter skal vi til lanceringen af noget nyt undertøj, som en af mine tidligere Queen Of Scandinavia piger har startet. I kan følge med på snapchat: jhelbrandt

// Josephine Alle billederne på nær det øverste er taget af @bymartina

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt


コメント


bottom of page