top of page

SE BILLEDERNE // PREFERRED BLOGGERS LANCERINGSFEST


Jeg har efterhånden ikke længere tal på, hvor mange nedture jeg har haft med mit asiatiske iværksætter eventyr, og det er heller ikke nogen hemmelighed, at det har været hundrede gange mere besværligt at starte Preferred Bloggers op, end jeg havde regnet med. Det er bare mere bøvlet at lege iværksætter i en anden verdensdel – har jeg fundet ud af..

MEN! De mange nedture og den konstante modgang har formegentlig også betydet, at det var med dobbelt sommerfugle i maven og dobbelt glæde, at jeg tilbage i november kunne holde lanceringsfest for Preferred Bloggers. Arrangementet fandt sted på en trendy location i Ho Chi Minh City, og selvom jeg havde håbet og i flere måneder forsøgt at forberede en lanceringsfest, så faldt det hele først på plads fire dage inden arrangementet skulle holdes, så I kan nok regne ud, at jeg fik travlt 😉

Du kan se meget mere til lanceringsfesten og mine tre uger i Vietnam i min nyeste video. Den ligger øverst i det her blog-indlæg!

Status er nu, at jeg er kommet et skidt videre med Preferred Bloggers, jeg har åbnet en selvstændig enhed i forretningen -‘Preferred Management,’ og inden for et par uger burde jeg være klar til at starte mit salgs-kick-off og begynde at ringe rundt til virsomheder, der kunne have interesse i at lade sig markedsføre gennem ‘mine’ influencers. Vi har fået nogle ret seje typer med, hvis jeg selv skal sige det – influencers der også gør sig bemærket på de landsdækkende tv-kanaler og forsider af store magaziner. Det er fedt endelig at sidde med et hold influencers, som jeg kan være stolt af, og som jeg er helt sikker på, at de europæiske virksomheder, kan få stor gavn af.

Spændende hvad fremtiden nu bringer for Preferred-foretagendet 😉

Relaterede indlæg

Se alle

Comments


bottom of page