top of page

SHOP MIN GARDEROBE + FÅ EN GRATIS GAVE

Hele december sender jeg en ekstra julegave med til alle, der shopper på min second hand shop. Gaven har en værdi af min. 75 kr. 🙂 Så er der vidst ikke mange grunde til ikke at klikke et billigt stykke second hand hjem?

Og hvad bedre end at tøj får nyt liv i en ny garderobe? Selv er jeg mega afhængig af at gå på loppemarked hver søndag i foråret og sommermånederne. Om vinteren holder jeg altid øje med hvornår, der afholdes indendørs tøjmarked, og det i Remisen på Østerbro er helt klart min favorit.

min second hand store sælger jeg ud af både tøj, sko, smykker, solbriller og meget mere. Priserne er trykket helt i bund, og du kan se alt, hvad jeg sælger inkl. størrelserne ved at besøge min online second hand store her.

Bemærk at det ikke er alle varerne du kan se på forsiden. Hvis du vil se alt jeg sælger, skal du ind under de forskellige kategorier i toppen af siden. 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Komentáře


bottom of page