top of page

SIDSTE CHANCHE // JEG SÆLGER ALT MIT TØJ BILLIGT – INDEN JEG FLYTTER TIL UDLANDET

Skal du have fingrende i noget af mit second hand tøj, sko, tasker eller smykker? Så er det sidste chance nu! På tirsdag flytter jeg til Vietnam, så hvis jeg skal nå at sende pakkerne afsted, skal handlen være i hus senest søndag.

Blandt mine second hand items finder du mærker som Gucci, Second Female, Day Birger et Mikkelsen, Malene Birger, Soya Concept og mange flere. Priserne er presset helt i bund, og til alle der køber et item, sender jeg en ekstra lille gave med i pakken.

Du kan se alt, hvad jeg sælger, størrelser og priser på min online second hand shop her. 🙂

God shopping lyst!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Коментарі


bottom of page