top of page

Skønhedssøvn gør dig tynd, smuk og sund!


17 timer tog det at komme til Vietnam.. Det er dejligt endelig at være fremme, selvom jeg er virkelig træt. Det er ikke ligefrem skønhedssøvn man får ombord på sådan en flyver.

Og apropos skønhedssøvn. Der findes en million artikler på nettet om hvor vigtigt din skønhedssøvn er for hele din krop. Bl.a. om hvordan den rette skønhedssøvn både hjælper med at holde dig tynd, smuk og sund! Dem har du sikkert læst, eller hørt om. Det er ikke nogen nyhed at søvn er afgørende for hvordan vi har det, hvordan vi ser ud og hvordan kroppen fungere indeni. Men søvn er ikke bare søvn. Den rette mængde i det rigtige afslappede niveau er vigtigt, og derfor er det værd at overveje hvad man kan gøre for at gøre sin egen søvn bedre.

Et vigtigt element for den rette søvn er den rette seng. Jeg har før haft elendige senge, hvor jeg er vågnet op med ondt i ryggen og aldrig rigtig følte mig udhvilet, og sådan bør det ikke være. Lige nu har en seng jeg er rigtig glad for, men på et tidspunkt skal også den skifts ud og så er det vigtigt at man ikke bare købet noget nyt forhastet men taget sig tid til at finde den helt rigtige. Jeg faldet over denne hjemmeside, som har et hav af forskellige senge, madrasser og sengetøj. De har i hvertfald et bredt udvalg, og virker som det rette sted at kigge hvis man er på jagt efter en ny seng til sin skønhedssøvn!

:-)

Bare et lille tip herfra! Sov godt 😉

// Josephine

Comentarios


bottom of page