top of page

Smukkeste og grimmeste Oscar-kjoler

Generelt synes jeg ikke, at niveauet blandt kjolerne på den røde løber til årets Oscar show, var ret højt i år. Der var ikke mange kjoler, der fik mig helt op og køre, som der ellers plejer at være. 

Palietter var årets helt store hit, og således er der også to smukke paliet kjoler at finde i min top 4. 

Her er de fire kjoler jeg helst ville have til at hænge hjemme i mit skab.

Halle Berry1

Halle Berry havde denne flotte kjole på. Jeg er vild med den fordi jeg synes den er rå, feminin og sexet på samme tid. De flotte spidse skuldre og lange ærmer gør at kjolen ikke bliver vulgær selvom den er meget nedringet.

Samantha Barks

Enkel, elegant og lækker. De ord beskriver bedst denne her flotte kjole. At den så sidder på Samantha Barks, som har verdens kønneste ansigt, gør bare billedet endnu bedre. Måske nogen vil mene at den ikke er helt “glam og glitter” nok til en Oscaren, men ikke destomindre synes jeg hun var en aftenens smukkeste og bedst klædte kvinder.

Naomi Watts Dress- Armani Prive

Den anden paliet kjole som jeg har forelsket mig i er denne. Naomi Watts i kjole fra Armani Prive. Jeg er vild med den asymetriske udskæring. 

Amy Adams

Amy Adams kom i denne flotte kjole. Den sarte neutrale farve i kombination med det kæmpe skørt og slæb, gør at den ikke bliver for meget, selvom den er så stor. Jeg bare må konkludere, at her er min ynglings rigtige galla-prinsesse-kjole. 

I den anden ende har jeg så fundet de fire kjoler som jeg synes er grimmest.

Reese Witherspoon Dress- Louis Vuitton

Reese Witherspoon i kjole Louis Vuitton. Den gør intet godt for hendes krop, og så kan jeg heller ikke lide farven. 

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter ligner en der er på vej til halloween fest.

Zoe Saldana

Zoe Saldana er virkelig en smuk kvinde, men hendes kjole fjerner desværre fokus fra hendes kønne ansigt. Bæltet i taljen er virkelig grimt og fører intet godt til kjole. Sløjfen i siden og den sorte slis er bare ekstra kiks på den virkelig kiksede kjole.


Jacki Weaver

Jacki Weaver tror hun er på vej til julebal. Farverne er helt gale, og snittet under brystet, ser underligt ud. Den her kjole må hun i hvert fald gerne beholde selv. 

// Josephine


Comments


bottom of page