top of page

SNEAKS, LÆDER OG EN HELT MASSE FARVERDen her yndige vej midt på Østerbro måtte naturligvis lægge asfalt til et hurtig billede af dagens outfit. Jeg tænker ikke, at det grå efterår nogensinde bliver rigtig gråt her 😉

I går var jeg iført mine absolut favorit læderleggings fra Munderingskompagniet, orange skjorte fra Ganni, læderjakke fra Ganni, solbriller fra Celine og sneaks som jeg har fået i gave af sneaksshoppen ‘Gummi,’ der udelukkende sælger sneaks til kvinder.

Da jeg boede i Vietnam så jeg ret meget frem mod igen at hoppe i lidt varmere tøj, som en læderjakke og et par langebukser, men jeg må indrømme, at nu hvor efterårsvejret har ramt mig, så synes jeg faktisk at det er ret svært igen at skulle til at sammensætte outfits, der fungere her under de danske himmelstrøg. Heldigvis er efteråret først lige startet, så jeg har et par måneder til at øve mig 😉 😉

Håber I får en rigtig god weekend!

Comments


bottom of page