top of page

Som det ENESTE skandinaviske land fik Danmark placeret ALLE sine finalister i toppen, da der i weeke


Så er jeg hjemme efter en spændende weekend i Stockholm. Med pigerne fra alle fem skandinaviske lande ombord er finalen på Miss Supranational Skandinavia, Bride Of The World Skandinavia, Miss Scandinavia og Miss World Sweden blevet afholdt – og jeg er RIGTIG GLAD!

Som DET ENESTE land i skandinavien fik Danmark placeret ALLE sine finalister i toppen. Alle de danske piger placerede sig enten i Top 12, eller vandt en titel.

Placeringer blev således: Bride Of The World Denmark 2013: Sisse Miss Supranational Denmark 2013: Alexandria

Sisse skal repræsentere Danmark ved den internationale konkurrence i Taiwan i Oktober. Alexandria skal kæmpe for de rød/hvide farver i Hviderusland i September.

Miss Supranational best ind eveningdress: Mathilde Miss Supranational photogenic: Natasja Miss Supranational personality: Rikke Top 12: Mathilde, Caroline, Karoline, Sisse, Alexandria og Natasja.

STORT TILLYKKE PIGER! I har været så seje den her weekend, og gjort mig så stolt! 


IMG_3456

Udover at være produktionsleder på hele konkurrencen var jeg også, sammen med Miss World Sweden 2007, vært på hele showet. Det skyldes, at den pige der skulle have været vært blev syg. Lidt grænseoverskridende at stille sig op og kører et helt show, på engelsk, som bliver vist på Tv,  uden at være særlig godt forberedt. Men heldigvis gik det fint

:-)

IMG_3385

Smukke Julia repræsenterede Danmark ved Miss Supranational sidste år. Der vandt hun både en plads i top 10, og titlen som Miss Supranational Europe 2012. MEN hun vandt også Miss Supranational Talent for sin smukke stemme. Julia optrådte til finaleshowet, til stor begejstring for publikum. 


IMG_3392

De professionelle billeder fra finalen, skulle gerne komme i løbet af ugen

:)

// Josephine

Comentarios


bottom of page