top of page

Sommerhumør på højt blus og forårs tendenser til garderoben


Sommerhumøret er på højt blus, mens jeg her på tredje ferieuge i Vietnam stadig nyder godt af sol, varme og strand!!

Jeg er totalt høj på, at det lykkedes at få tid og mulighed for at rejse tre uger væk fra det danske mørke, som allerede i slutningen af november begyndte at tager på min energi og gjorde alt gråt og køligt..

Nu ligger jeg her på stranden og glæder mig til det danske forår. Et forår hvor jeg får færdiggjort det sidste semester inden praktik på studiet og hvor jeg endelig flytter tilbage til København.

Når jeg lukker øjene under solbrillerne, ser jeg mig selv i sommerkjole komme cyklende gennem hovedstaden på vej ud for at hygge med mine veninder (som jeg virkelig glæder mig til at flytte tæt på igen) ..

Her på stranden, ved siden af min strandstol ligger en bunke modemagasiner, der giver inspiration til forårets garderobe. De gav mig lyst til selv at kigge lidt rundt efter tendenser, som jeg glæder mig til at eksperimentere med, når solen kommer og bladende begynder at springe ud..

Her er et par billeder af outfits jeg godt kunne se mig selv i 😉


image

// Josephine

Comments


bottom of page