top of page

SPA I NORDSJÆLLAND OG SMUTTUR TIL SVERIGE

Yup. Jeg ligger stadig syg – men inden snot, bakterier og ondt i halsen satte sig i min krop, nød jeg tidligere på ugen et virkelig dejligt spa-ophold sammen med min mor. Hvert år tager vi på vores årligt mor-datter-spa-tur, hvor vi får slappet af, forkælet vores hud og som regel også shoppet igennem. De fleste år foregår vores spatur i udlandet eller som minimum i Jylland, så vi føler, at vi kommer lidt hjemmefra, men i år, hvor vi lige er kommet hjem fra Maldiverne, blev vi enige om, at det var rart, ikke at skulle flytte os så langt væk.

Derfor bookede vi et ophold i Helsingør, og det var vildt dejligt. Faktisk følte jeg mig stadig langt væk hjemmefra, fordi jeg kun har været i byen en håndfuld gange tidligere. Spahotellet ‘Marienlyst’ var virkelig dejligt, og der også et par fine restauranter nede i byen. Shoppingmulighederne i Helsingør var jeg dog ikke imponeret over, så på vores sidste dage, da vi havde checket ud fra hotellet, besluttede vi at tage færgen over fra Helsingør til Helsingborg. Så kom vi alligevel lidt udenlands på årets spatur 😉

Shopping i Helsingborg kan jeg varmt anbefale. Der ligger et stort shopping mekka ‘Väla’ lidt uden for byen, som har masser af gode butikker vi kender hjemmefra, men også nogle specielle lokale shops med egne brands. Derudover er det naturligvis en stor fordel, at kunne betale i den lave svenske krone 🙂 Det er vanvittigt at priserne falder så meget efter blot 20 minutter på en færge.

Nu skal jeg tilbage under dynen. Jeg kan se frem til en sofa med Andreas og X Factor på sofaen. Det glæder jeg mig faktisk til 😉 Helt ro og bare hygge! God fredag til jer 🙂

Yorumlar


bottom of page