top of page

(Spa)Paradis på jord – Ystad Saltsjöbad


Spa, afslapning, sol, strand, opvarmet pool og lækker mad i de smukkeste omgivelser og lækreste indretning. Så kan man næsten ikke finde en mere fantastisk måde at starte sin sommerferie på.

I sidste uge besøgte jeg paradis på jord! I Sverige, Kun 1,5 times kørsel fra København ligger Ystad Saltsjöbad det skønneste spahotel! Det blev til et par vidunderlige dage hvor sommerferien blev skudt i gang på flotteste vis. Indretning, lokation, faciliteterne og det søde personale gør det til en helt fantastisk oplevelse at besøge det smukke hotel. Vi var så heldige at vejret, trods en dårlig vejrudsigt, var med os og derfor nød vi er særlig grad de mange skønne udendørs arealer som hotellet råder over.

Om aftenen var vi trætte og hoppede tidligt i seng på vores smukke hotelværelse. Det betød heldigvis også at vi kunne komme op tidligt næste morgen og nyde den kæmpe store lækre morgenmadsbuffet, der serveres i hotellets restaurant med den flotteste udsigt over havet. De har alt på den buffet! Alt det sunde og alt det usunde! Du kan bl.a. lave dine egne vafler, og hvis du ikke vil bakse med vaffeljern og dej kan du nyde de lune hjemmelavede pandekager eller varme crossaniter. Der blev syndet lidt den morgen kan I nok høre 😉 Men udvalget af frugt, musli, groft brød, æg og alt hvad der ellers hører sig til en stor lækker brunch var også at finde på buffeten.

Med en varm anbefaling til alle om at bruge et par dage på Ystad Saltsjöbad vil jeg lade billederne tale for sig selv, mens jeg drømmer mig tilbage og længes efter den ro der landede i min krop i de dejlige dage vi havde der oppe!


IMG_8766

IMG_8780

IMG_8803

IMG_8907

// Josephine

Comments


bottom of page