top of page

STAR LASH


 Lange flotte øjenvipper, uden brug af mascara. Sådan er min hverdag lige for tiden. Hver morgen vågner jeg op med flotte, fyldige og lange vipper. Det kan jeg takke Star Lash for.

Min veninde Maria satte mig i forbindelse med Star Lash, som tilbød mig, at jeg kunne prøve deres eyelash extensions. 


I sidste uge var jeg inde og få dem lavet. De første par dage var jeg virkelig træt af dem. Jeg synes, de var irreterende. Jeg elsker følelsen af ikke at have makeup på, og med mine nye vipper, havde jeg hele tiden følelsen af at have mascara på, men sådan er det slet ikke længere.

Nu har jeg vænnet mig til dem, og er blevet helt vildt glad for dem. Min hverdag er blevet meget nemmere. Jeg vågner op, kigger mig selv i spejlet og ser mine flotte fyldige vipper, som jeg slet ikke behøver at gøre noget ved, jeg kan gå direkte ud af døren, uden at tænke på mascara. Det bedste af det hele er, at jeg ikke skal bruge tid på at fjerne mascara, når jeg går i seng om aftenen. Det værste jeg ved er at fjerne makeup, og derfor er det også meget sjældent, at jeg bruger makeup i hverdagen. Med mine nye vipper er problemet løst.


Hos Star Lash laver de mange forskellige typer extensions. Man kan selv være med til at vælge hvor tykke og hvor lange de skal være, og hvor meget de skal bue.

Star Lash har en fantastisk location på Kgs. Nytorv i København. Deres lokaler er lyse og lækre, og pigerne der sætter vipper på er virkelig søde og imødekommende. Man føler sig virkelig i trykke og professionelle hænder, når man ligger sig ned, klar til at få sat vipper på.


Nogen gange når jeg føler mig virkelig træt og kigger mig selv i spejlet, får jeg et chok. For selv om jeg føler mig helt krøllet sammen, sidder mine vipper flot, og jeg kan faktisk se frisk ud, selvom jeg føler mig meget træt. 

Jeg tror aldrig, at jeg kommer til at kunne undværer mine nye vipper igen!


// Josephine

Comments


bottom of page