top of page

STATUS PÅ MIN BRIDE-TO-BE DETOX // MAVEMUSKLER JEG IKKE VIDSTE AT JEG HAVDE

Det er næppe gået nogen forbi, at jeg skal giftes til sommer 😉 Derfor er jeg gået ind i jagten på en sundere, slankere og stærkere krop. Hvad der nok heller ikke er gået nogen forbi er, at jeg i kampen på min bridal-body er blevet fast besøgende på holdende hos Pilates CPH – og jeg kan afslører, at det virker!

Som jeg tidligere har skrevet, så har jeg aldrig før oplevet træning værende så overskueligt, energigivende og positivt – og samtidig taler resultaterne for sig selv. Selvom min sixpack endnu ikke er synlig udefra, så kan jeg for første gang nogensinde virkelig mærke den indeni. Jeg har fundet mavemuskler, som jeg ikke vidste at jeg havde – og derfor heller aldrig har trænet før. Det er en ret vild følelse pludselig at blive opmærksom på nye muskler og dermed også en helt ny styrke i kroppen.

For hver gang jeg træner hos Pilates CPH, bliver jeg klogere på min egen krop. Deres instruktører er hamrende professionelle og de er virkelig dygtige til at guide en, lige ind til man forstår det. Det er gået op for mig, hvor vigtige de små sidste detaljer er, og at de er afgørende for, at man bevæger sig rigtigt og dermed oplever resultater.

Udover at instruktørerne er virkelig gode til at spotte, når man gør noget uhensigtsmæssigt i en øvelse, så er der også en virkelig fed stemning på alle holdende, der gør at man ikke føler sig for akavet eller pinlig til at spørge, når noget ikke føles korrekt. Forleden lå de andre på et hold og jamrede over ømme mavemuskler i en maveøvelse. Jeg mærkede ingenting og var godt klar over, at det ikke var fordi mine mavemuskler kunne tåle mere end resten af holdes mavemuskler. Så jeg spurgte instruktøren, der på 10 sekunder og to pegefingre fik mit ind i den rette øvelse og så syrede mine mavemuskler også til!

At dyrke Pilates hos Pilates CPH har ændret min opfattelse af træning. Det behøver ikke være kedeligt eller noget som jeg skal overtale mig selv til at gøre og som først føles godt, når det er overstået. Det kan faktisk være en fed velvære-oplevelse både før, under og efter.

bottom of page