top of page

STATUS PÅ PROJEKT BRIDE-BODY
Brylluppet nærmer sig, og faktisk er der kun 6,5 uge til vi skal giftes. Det er vildt. På mange måder er der sket virkelig meget siden, at Andreas friede til mig for to år siden, og på den anden side føler jeg, at tiden er gået vildt stærkt.

At der ikke er ret meget mere end 1,5 måned til vores bryllup betyder også, at jeg nu går ind i den sidste fase af mit bridal-body forløb. Jeg har tidligere skrevet om, hvad det er jeg ønsker at opnå, og det kan du læse – her

Indtil nu er det lykkedes mig at få løbetrænet og kan nu løbe omkring otte kilometer. Det er ret vildt for mig, der har haft en diskusprolaps og engang fik besked på, at jeg nok aldrig kom til at løbetræne igen. Men.. udover at være lykkelig for, at jeg har bragt min krop tilbage til et punkt, hvor jeg rent faktisk kan løbe, så synes jeg altså også, at det kunne være fedt med en lidt mere tonet og stærkere krop. Derfor har jeg indledt et forløb med personlig træner Tobias Drage. OG DET KAN JEG VARMT ANBEFALE!

Det er hamrende motiverende – vildt hårdt og så virker det! Tobias er virkelig dygtig til at skræddersy et program, der passer efter det man individuelt ønsker at opnå, og så er han virkelig god til at motivere og presse en på den helt rigtige måde. Jeg ærger mig helt over, at jeg ikke har hooked op med Tobias noget før, for det her er virkelig effektivt!

Jeg glæder mig til at dele de sidste ugers bridal-body forløb med jer, det kommer til at stå på en helt masse træning med Tobias!

Hvis du selv mangler det sidste skub, for at nå dine resultater, så kan jeg varmt anbefale at tage en uforpligtende snak med Tobias! Han kan fanges på dragetobias@gmail.com.


bottom of page