top of page

STRESS, FAMILIEBESØG OG BRUNCH PÅ NIMBGodaften piger! Hold nu op en weekend. Den har været – og er stadig – propfyldt med arbejde, flyttekasser, deadlines og familiebesøg. Det sidste er naturligvis hamrende hyggeligt, det er alle de andre ting, der giver mig totalt stress. Oven i hatten er jeg så også ved at blive syg. Ret dårlig timing.

I fredags var jeg forbi min mormor sammen med resten af familien for at spise en god middag, hygge og få sagt på gensyn, inden vi flytter til Vietnam. Lørdag stod den så først på en helt fantastisk brunch på Nimb sammen med Andreas forældre. Vi fik det lækreste mad, og jeg er helt vildt fan af konceptet. I stedet for en stor buffet, der hurtig bliver for meget eller for snusket, består deres brunch af en række serveringer ved bordet.

Vi fik nogle virkelig lækre ting fra den ‘klassiske brunch,’ men de havde også piftet den op med bl.a. en lille mini burger, små brød med gedeost og sprøde vietnamesiske forårsruller. Jeg var så begejstret, at jeg ikke fik taget billeder 😉

Efter vores brunch nåede vi hjem en times tid for at pakke flyttekasser, inden vi skulle hjem og besøge mine forældre. Den stod på hjemmelavede pizza på grillen, og selvom vi ikke var voldsomt sultne efter en helt fantastisk brunch, så smagte det virkelig godt! Det er hamrende hyggeligt at lave de hjemmelavede pizzaer sammen, og en god måde at hjælpes med maden på. Alle synes, at det er sjovt at være med. 🙂

Efter maden, et par gode flasker rødvin, mojitos og en masse hygge var vi klar til en god nats søvn. Desværre skulle det ikke blive sådan. Jeg er vågnet med desperat brug for min næsespray 800 gange. Kender I de nætter? Det er så irriterende!

I dag har den primært stået på nedpakning af lejlighed, men jeg har også taget mig tid til en hurtig kop kaffe med Caroline og Carla! Det er simpelthen så underligt at sige farvel og så ikke vide, hvornår man ses igen.

Her til aften har vi besøg af Andreas søster, så I kan nok hører, at weekenden har stået på den helt store “På gensyn-runde.” Vi skal have lidt god mad, af det der er tilbage i køleskabet, og så skal vi have pakket det sidste ned, så vi er klar til at gøre hovedrent i morgen. Det er for vildt, at vi sådan stikker af allerede på tirsdag!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page