top of page

SUGAR STUDIO // DEN BEDSTE HÅRFJERNINGSBEHANDLING JEG NOGENSINDE HAR FÅET!


Jeg ved godt, at jeg har skrevet meget om skønhedsbehandlinger på det sidste, men når man står og skal giftes, så vil man bare rigtig gerne have, at det hele spiller – og når behandlingerne giver positive resulater, så skal I naturligvis ikke snydes for en anbefaling.

– og en anbefaling, det skal i hermed få! Lige inden vi rejste til Italien var jeg forbi Sugar Studio, for at få fjernet hår på begge mine ben og i bikinilinjen. Jeg har tidligere prøvet, at få vokset mine ben, men gud hvor er det bare meget mere lækkert, mindre smertefyldt og meget sundere for huden, at få det fjernet med sukker. I voks er der en million ingredienser, men i sukkerblandingen som de bruger hos Sugar Studio, er der kun ren sukker og vand. Der er altså ikke nogen risiko for, at man får en allergisk reaktion, og behandlingen er meget mere skånsom for huden.

Udover at sukker spillede meget bedre for mig end voks, så oplevelse jeg virkelig også den bedste service. Den akavede stemning, der kan opstå, når man skal have fjernet hår i bikinilinjen var slet ikke til stede. Vi snakkede og grinede over alle mulige andre ting hele vejen igennem. Når man snakker om alt mulig andet, så tænker man ikke på samme måde over hverken smerte eller akavede stillinger. Søde Slima der behandlede mig var super professionel, dygtig og grundig! Jeg havde ikke et hår tilbage, da vi var færdige.

Selvom det kan gøre lidt ondt i de splitsekunder, hvor hårene bliver trukket ud, så er det virkelig det hele værd. Jeg nyder simpelthen så meget slet ikke at skulle tænke på uønsket hårvækst i de her dage. Jeg render bare rundt i mine små sommerkjoler og nyder mine helt bløde og glatte ben!

Jeg kan virkelig varmt anbefale Sugar Studio – klart den bedste hårfjernings-behandling jeg nogensinde har fået! Du kan læse mere om Sugar Studio på deres hjemmeside – lige her.

bottom of page