top of page

SUND TORSDAG // BØNNE SPAGHTTI MED CHILIREJER OG SVAMPE


IMG_4372.JPG

Jeg ELSKER pasta – som i ELSKER. Det er noget af det bedste jeg ved, men desværre passer det bare ikke ind i min hverdagskost, hvor jeg forsøger at spise sundt. Heldigvis har jeg nu fundet bønnepasta. Det smager fuldstændig som pasta, men det er lavet udelukkende på sojabønner og er derfor både proteinrigt, glutenfrit, fiberrigt og altså rigtig sundt!

I denne uge serverede jeg bønne spaghetti med løg, svampe og tigerrejer marineret i chili og hvidløg.

Det skal du bruge til 2 personer: En pakke bønnepasta 7% cremefine En bakke svampe 1 løg Ca. 15 store tigerrejer Chiliflager 2 fed hvidløg Salt

Jeg starter med at sætte bønnepastaen over som skal koge i 6-8 minutter. Der efter tager jeg en pande og kommer lidt chiliolie, løg og svampe op i. Det lader jeg blive varmt og løgene lidt bløde, inden jeg kommer de chili- og hvidløgsmarinerede rejer op i. Når de har fået nok, hælder jeg en 7% cremefine udover. Derefter smager jeg retten til med salt og chiliflager. Når bønnepastaen er klar, blander jeg det hele sammen, og så er retten klar til servering.

Super nemt og rigtig sundt!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page