Super simpelt, super lækkert, super sundt. Her er en af hverdagens favoritter her hjemme. Det er simpelthen så nemt at lave, smager dejligt og så er det sundt. Det er en ret jeg laver mest om sommeren, fordi det klart bliver bedst på grill, men det kan også fungere med kylling i ovnen, hvis du ikke har en grill.
DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: 4-6 kyllingelår, afhængig af hvor sultne i er. 1 pose sugarsnaps 1 avocado 2 stor håndfuld edamame bønner 1 bund asparges Saften fra 1/2 citron 1 spsk honning 2 spsk soya 3 spsk vindruekerneolie 1 knivspids dijonsennep 1 fed hvidløg
SÅDAN GØR DU: Start med at marinere din kylling i honning og soya, Lad det gerne ligge et par timer inden du smider det på grillen. Derefter skal du lave salaten. Snit alle grøntsagerne, bland dem sammen i en stor skål og tilsæt herefter en dressing bestående af vindruekerneolie, dijonsennep, saften fra en halv citron og et fed hvidløg. Tilsæt evt et lille skvat koldt vand, hvis du gerne vil have mere dressing, men ikke vil hælde mere olie, og dermed flere kalorier i retten. Det kan man sagtens 🙂
Når kyllingen har været på grillen, ikke er rød længere, men heller ikke er tør, så er du klar til servering. Rigtig god sund torsdag!
Bình luận