Den her bulgur salat er en af mine store favoritter lige for tiden. Jeg servere den både som tilbehør, men spiser den også gerne alene som et måltid. Salater har tit ry for ikke at smage af nok, men det er i hvert fald ikke tilfældet her, hvor der er skruet fuldt op for smagsindtryk 🙂
DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER (hvis du servere den som et hoved måltid) – 2 dl bulgur – 3 rød peberfrugter – 10 radiser – 1 bundt forårsløg – 4 tomater – Kernerne fra ét stort granatæble – 2 store håndfuld mynte (hellere for meget end for lidt.) TIL DRESSING: – 1 fed hvidløg – 4 spsk olivenolie – 2 spsk citronsaft – 1/2 tsk spidskommen
SÅDAN GØR DU: Start med at koge dine bulgur – det kan med fordel gøres et par timer inden salaten skal serveres, således at dine bulgur når at køle af. Snit herefter dine grøntsager og bland det hele sammen med hakket mynte i en stor skål. Bland derefter en dressing af hvidløg, olivenolie, citronsaft, spidskommen og evt. 1-2 spsk koldt vandt. Hæl dressingen udover salaten, blandt rundt og så er du klar til servering 🙂
Rigtig god sund torsdag! Husk at du kan finde mine andre ‘sund torsdag’ opskrifter ved at klikke – her.
Comments