top of page

SUND TORSDAG // SOMMERSALAT MED HINDBÆR
Selvom vejret ikke ligefrem er storartet, så er mit sommerhumør helt i top. Måske fordi jeg har boet i 36 grader og fuld sol de sidste fem måneder? Anyway – noget af det som jeg har glædet mig aller mest til at komme hjem til Danmark for at spise, er bær! Derfor benytter jeg også en hver lejlighed til at komme dem i min mad.

I dag er det gået udover en super lækker tomatsalat, der har fået besøg af et par hindbær, og jeg synes virkelig at det giver noget ekstra lækkert til en ellers traditionel salat.

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: 1 bakke blandede små tomater 1/2 bøtte salat tærn 1 håndhuld frisk basilikum 1 håndfuld hindbær

Dressing: 2 spsk olivenolie 1/2 spsk frisk citron 1 tsk balsamico salt og peber

SÅDAN GØR DU: Det giver nok sig selv – vask det hele, skær tomaterne op i halve og server på et flot fad med dressing ovenpå eller on the side. Det smager virkelig lækkert og er fuld af sommerstemning 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page