top of page

SUND TORSDAG // SUPER WOK MED KYLLING, GURKEMEJE OG INGEFÆR








I vinterkulden er der INTET bedre end varm og krydret mad. Ikke hvis du spørg mig i hvert fald 😉 Denne uges sunde torsdag-opskrift er en af mine helt store favoritter. Den er fyldt med lækre grøntsager og rigelige mængder af det super sunde gurkemeje.

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: 400 gram kyllingsbryst 1 dåse vandkastanier 1 dåse bambusskud 1 squash 100 gram champignon 2 store løg 1 pose sugarsnaps 100 gram ingefær 100 gram gurkemeje 1 hel chili 1 dåse kokosmælk light 1 spsk olie

SÅDAN GØR DU: Start med at vaske og klargøre alle dine grøntsager. Skær svampe, løg og squash op i mundrette størrelser og skær skrællen af din ingefær og gurkemeje. Start med at stege kyllingen i olie, sammen med dine løg og en finthakket chili. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes både grøntsagerne fra dåse og de friske, mens ingefær og gurkemeje skæres op i meget små firkanter og tilsættes retten. Til sidst tilsætter du din dåse kokosmælk og så har retten godt at stå og simre i hvert fald en time.

Hold øje med din gurkemeje da den friske rod har en kraftig gul farve, der hurtigt smitter af.

Rigtig god sund torsdag!

bottom of page