top of page

SUND TORSDAG // TERIYAKI KYLLING MED TILBEHØR











Det er blevet tid til endnu en sund-torsdag opskrift. I dag står den på en af mine sommer-favoritter, nemlig teriyaki marineret kylling med chili-salat og quinoa-otto 😉

DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: 300 gram kyllingfillet 1 rød peberfrugt 1/2 agurk 1/2 bund forårsløg 1 hel chili 2 tomater 2 dl quinoa 100 gram revet ost (mellemlageret eller parmasan) olivenolie salt

Marinade: teriyaki honning rørsukker 1 tsk chiliflager Salt

SÅDAN GØR DU: Start med at blande din marinade sammen, hæl det over kyllingen og lad det gerne stå et par timer, inden kyllingen lægges på grillen eller en varm pande.

Snit alle grøntsagerne i små tern, og bland det hele sammen i en skål. Hæl et lille skvat olivenolie udover salaten, som dressing.

Kog dine quinoa, og hold øje med hvornår, der ikke længere er mere vand tilbage i gryden. Så tilsætter du din ost og røre rundt til osten er opløst. Tilsæt nu salt efter behag.

Anret de tre elementer sammen på en tallerken og nyd en sund, nem og lækker sommermenu.

Rigtig god sund torsdag 🙂

Comentários


bottom of page