top of page

SUND TORSDAG / MORGENMAD / AVOCADO, GRANATÆBLE, VANILJE OG FRUGTSALAT


20140327-164034.jpg

I denne uge er mit “Sund torsdag” indlæg et lille indblik i min morgenmad. Engang sprang jeg tit morgenmaden over, var ikke sulten når jeg vågnede og synes at det var dagens kedeligeste måltid. Sådan har jeg det ikke længere. Jeg er ofte sulten når jeg vågner og elsker at hygge med min morgenmad og få skudt dagen i gang på en god måde. Lige for tiden spiser jeg et stykke ristet rugbrød med en halv avocado og lidt citron sammen med en lille frugtsalat af grape, banan og lidt vaniljepulver. Men min helt store yndlings er det sidste glas på billedet. Jeg starter med at lave en ca. 1 cm bund af granatæble, over det hælder jeg vaniljeyoghurt og topper med lidt mysli. Det syrlige granatæble og den søde vaniljeyoghurt er en perfekt kombination!

Et dejligt stort og mætte morgenmåltid uden ret mange kalorier og så er det nemt at lave! Særligt hvis du forbereder granatæblet dagen før.

God sund torsdag!

// Josephine

תגובות


bottom of page