top of page

SUND TORSDAG / OPSKRIFT PÅ SUND PIZZA!

blomk

Vi har alle sammen prøvet det. Du har lyst til pizza men tanken om de mage kalorier giver dig dårlig samvittighed, allerede inden du har taget den første bid. I sidste uge kastede min veninde Maria sig ud i at lave en sund pizza, og jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk. Kan man virkelig erstatte det hvide brød med blomkål og stadig få den samme snaskede nydelse? Det lykkedes for Maria!

Det skal du bruge til én pizza på størelse med en bradepande. 1 blomkål 2 tsk fiberhusk 2 æg Lidt revet ost En dl. havregryn Salt og peber

blomk1

Kog blomkålen mør og forsøg at få væsken fordampet, så du med en gaffel kan gøre blomkålen til mos. Derefter blander du de andre ingredienser i og smører massen ud på en bradepande.

“Dejen” skal cirka have 10 min på 200 grader i alm. ovn. Herefter tager du pizzabunden ud og fylder den med lige hvad hjertet begærer, og derefter giver du den 10 min mere i ovnen. Maria havde valgt at fylde vores med tomatsauce, oksekød, bøffelmozzarella og friskplukket basilikum.

Den sprøde bund får du ikke uden brød, men den gode smag kan du sagtes få uden at vælte kaloriebudgettet. Marias Pizza smagtes så godt at vi spiste den hele, og helt uden dårlig samvittighed!

Et lille ekstra “sund-bonus-tip” i denne uger er en anbefaling til mine læsere om at prøve en Heat Wave-time. Inden pigerne og jeg mødtes til sund pizza hos Maria, var vi en tur til Heat Wave-pilates i Fitness. Normalt er jeg slet ikke til Pilates, yoga og den slags. Jeg vil gerne bevæge mig noget mere, og knokle for at forbrænde når jeg træner, men jeg må indrømme at Heat Wave overraskede mig rigtig positivt. Der blev i den grad trænet mavemuskler, og i efter timen havde jeg den dejligeste og mest afslappede fornemmelse i kroppen. Det kan varmt anbefales at prøve en time i det 37 grader varme rum!

:-)

// Josephine

Kommentare


bottom of page