top of page

SUND TORSDAG / RØDSPÆTTEFILET STEGT I HVIDLØG MED CHAMPIGNON OG ROSMARIN

I går blev der for alvor eksperimenteret i køkkenet. Jeg lavede en ret, som jeg aldrig har lavet før. Inspireret af forårsvejret, duften af hvidløg i min opgang og min lyst til rosmarin.


IMG_7840

IMG_7848

IMG_7857

IMG_7865

Du starter med at smelte en spiseske smør på panden. Derefter presser du et fed hvidløg ned i. Så kommer du lidt salt og pepper på dine rødspætter og steger dem på panden 1-2 minutter. Derefter skære du nogle champignoner op i små tern, lægger dem på fisken sammen med frisk rosmarin og lidt en lille bitte smule parmesanost. Så folder du fisken sammen, stikker en tandstik igennem og kommer dem i ovnen i ca. 15 min. Pas på når du folder fisken. Den er meget skrøbelig.

Imens fisk er i ovenen tager du resten af dine champignoner i små tern og kommer dem på panden. Steg dem i to minutter i det overskydende smør med hvidløg.

Fisken serverede jeg med et par friske asparges. Sommerligt, sundt, let og lækkert.  

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page