top of page

SUND TORSDAG / TIGERREJSER I CHILI OG LIME MED GRØNNE BØNNER OG SUGARSNAPS


IMG_7875

IMG_7876

I denne uge var det igen min tur til at lave sund og lækker mad til mine to “sund-torsdag”-veninder. Set i bakspejlet skulle jeg have serveret lidt færre ris og lidt flere bønner, men det var første gang jeg lavede retten, som opstod under fri fantasi og uden opskrift.

Til to personer skal du bruge: En halv pose tigerrejer En lime (evt. en ekstra til at lægge på tallerken ved servering) En frisk chili Ris (Røde fuldkornsris er bedst) Olivenolie En halv pose bønner En håndfuld sugarsnaps 1 spsk chiliolie


IMG_7881

Da jeg skulle servere, kom jeg først lidt ris på tallerken. Derefter hælde jeg lidt marianede af chiliolie (1 spsk) og en halv lime udover, inden jeg lagde bønnerne ovenpå. Så kom rejerne og til sidst de sprøde sugarsnaps.

Retten er rigtig nem at lave, og skruer du lidt mere ned for risene og lidt mere op for bønner og sugarsnaps, så er det et rigtig sundt måltid! En fantatisk måde at få sin fisk på!

Rigtig god sund torsdag!

:-)

// Josephine

bottom of page