top of page

SUND TORSDAG: BAGT COCOTTE MED ÆG, LAKS OG ASPARGES








Sund torsdag vender i denne uge tilbage med en skøn og super sund ret der både kan bruges til morgenmad, brunch, frokost eller en let aftensmad. Den er super nem at lave, smager fantastisk og fyldt med sunde sager.

DET SKAL DU BRUGE (to personer) – 1 spsk smør – 100 gr.. røget laks – 4 æg – 0,5 dl cremefraiche – 4 asparges – frisk rosmerin el. timian – 1 tsk dijonsennep – salt og peber










SÅDAN GØR DU: Smør to cocotter/små skåle der kan gå i ovnen med smør. Herefter skære du laks og asparges i små stykker. Gem fire aspargestoppe til pynt. Slå æggene ud og fordel hviderne og blommerne i hver sin skål.. Sørg for at blommerne ikke springer.

Vend æggehviderne sammen med din cremefraiche, sennepm asparges, laks og salt og peber. Tilsæt også enten timian eller rosmerin. Vælg den smag du bedst selv kan lide og kom blandingen op i de små skåle. Til sidst lægger du de sidste aspargestoppe øverst i skålen.

Bag de små skåle i ca. 8 minutter ved 180 grader. Herefter tager du dem ud, lægger en eller to æggeblommer på toppen af hver skål og kommer de små skåle i ovnen igen i ca. fem minutter.

Derefter er de klar til servering.

Det er super nemt, smager fantastisk og er hamrende sundt. 🙂 God sund torsdag!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Коментари


bottom of page