top of page

SUND TORSDAG: Falafel-sandwich på rugbrød


Det her er en af mine favorit retter. Jeg elsker falafel og chili, men hvis det kombineres med pitabrød og creme fraise dressing bliver det hurtigt meget usundt og kalorierigt. Derfor har jeg eksperimenteret lidt med en åben rugbrøds-falafel-sandwish, og jeg må indrømme, at jeg er selv er ret vild med den.

Det skal du bruge til 2 personer: Fire skiver rugbrød Fire store romainesalatblade To avocado Otte cherrytomater 12 x falafel (Kan købes i Irma) Ét bære chili fra den lokale pizzamand

Sådan gør du: Læg dine falafel i ovnen, og rist de fire stykker rugbrød i en brødrister. Imens det bliver færdigt kan du åbne dine avocadoer, vaske salaten og skære cherrytomaterne i halve. Når det hele er klar bygger du din sandwish. Jeg starter med at lægge 1/2 avocado i skiver på hvert stykke brød, herefter tre falafelkugler som jeg kvaser med en gaffel. Ovenpå hælder jeg chili, inden jeg dækker til med et salatblad og slutter med fire halve tomater på toppen. Super nemt at lave, og meget sundere en falafel som man normalt spiser det.

:-)

I 1 sandwish er der ca. 325 kalorier, i modsætning til et pitabrød med falafel hvor der er omkring 700 kalorier.

// Josephine

コメント


bottom of page