top of page

SUND TORSDAG: Hjemmelavet stenalderbrød


stenbrød

Når det kommer til rugbrød er jeg ret kræsen. Jeg hader tørt og trist rugbrød uden kerner. Det er simpelthen for kedeligt. Når jeg handler ind i Netto er det altid deres 6-kerne rugbrød der ryger ned i kurven, men engang imellem laver jeg også mit eget stenalderbrød. Det smager fantastisk og så er det altså også sundere.

Det skal du bruge: 100 g græskarkerner 100 g solsikke kerner 100 g mandler 100 g valnødder 100 g hørfrø 100 g sesamfrø 3 æg 1 dl ekstra jomfru olivenolie 2 tsk salt

Sådan gør du: Bland alle de forskellige frø og kerner op i skål. Tilsæt olie, salt og æg. Rør det hele rundt og kom det i en rugbrødsform som du har smurt med olie. Bag brødet i en time ved 160 grader i en forvarmet ovn.

Sindsygt nemt, lækkert og ikke mindst sundt.

:-)

// Josephine

bottom of page