DET SKAL DU BRUGE TIL 2 PERSONER: 360 gram laks 1 stort granatæble 10 små kartofler 2 store håndfuld bønner 1 avocado 1 dl quinoa 1/2 agurk 2 store håndfuld spinat 1 spisk pepper 1 dl cremefraiche 2 fed hvidlæg 1 tsk salt 1/2 citron
SÅDAN GØR DU: Salaten: Start med at kog din quinoa og sæt den bagefter til afkøling. Sæt derefter dine kartofler til at koge og lad også dem køle af bagefter. Pil dine granatæblekerner ud af granatæblet og kom dem op i en skål sammen med din spinat, agurk i tern og avocado. Kom de afkølede kartofler og quinoa op i salaten, og så er den klar til servering. Bønnerne koges et par minutter og serveres ved siden af.
Laksen: Start med at tænde ovnen på 180 grader. Kom dit store stykke laks op i et fad, der kan gå i ovnene og dæk laksen til med et tyndt lag pepper og pres hele den halve citron udover. Sæt laksen i ovnen i ca. 12 minutter.
Server laks og salat sammen og tilføj evt. en dressing/aioli besåtende af cremefraiche, 2 fed hvidløg og en tsk salt.
God sund torsdag! 🙂
Comentarios