top of page

SUND TORSDAG: RØD KARRYSUPPE


Åh.. Så er det nu!! I aften lander jeg i Ho Chi Mihn-City i Vietnam klar til tre uger i varmen!

Udover varme, palmer og afslapning glæder jeg mig også helt vildt til maden. Jeg elsker asiatisk mad, så det bliver en fest med tre uger i det asiatiske køkken!

Savner du også lækker krydret mad? Sund torsdag har været lidt på holdt over de sidste par uger, fordi jeg simpelthen har haft så travlt, men nu er den tilbage igen. Sunde, lækre og nemme opskrifter på bloggen hver torsdag!

I feriens anledning og min tur til det asiatiske køkken lægger jeg ud med denne lækre karrysuppe, som jeg faktisk fandt en opskrift til på Alt For Damernes hjemmeside. Jeg har prøvet at lave deres lækre røde karrysuppe med kylling, og den var virkelig lækker! Når du laver den som en suppe slipper du også for kalorierne som de ris du ofte servere til thaimad indeholder. Du kan se alle deres forskellige karrysupper  fra Alt For Damerne her.

// Josephine


billede

Comments


bottom of page