top of page

SUND TORSDAG: søde hjemmelavede is med blåbær


Hej piger!

Den her sund torsdag opskrift er blevet et kæmpe hit her hjemme og både Andreas og jeg nyder de søde is med stor velbehag – og samvittighed.

Egentlig var de lidt et eksperiment. Jeg havde noget til overs fra en smoothie, så jeg blandede det op med et par drøber ‘SØD’ og hældte massen i nogle is-forme. Det blev til verdens nemmeste, sunde og lækre is!

DET SKAL DU BRUGE TIL SEKS IS: 5 frosne jordbær 2 kugler spinat en stor håndfuld blåbær 1/2 frisk mango 1 banan 1 dl A38 vand 3-4 dråber ‘perfect sød’ sukkererstatning

img_3583

SÅDAN GØR DU: Kom alle frugterne og grøntsagerne i en blender sammen med A38. Tilset lidt vand for at få det hele til at hænge sammen. Når du har en lækker og blændet smoothie-masse, smager du til med et par dråber (og ikke mere – for det smager virkelig kraftigt) ‘perfect sød’ og så hælder du ellers bare op i dine isforme. Isforme kan man få både i Tiger butikker eller Søstrene Grene lige nu

:-)

Frys dem i 3-4 timer, og så har du verdens lækreste og sunde is, som smager noget så syndigt, men slet ikke er det.

Jeg har tidligere prøvet at fryse andre smoothies som is, men de er slet ikke blevet lige så gode som dem her. Husk at sødemiddel er nødvendigt, hvis du skal føle at det ikke er bare er frossen smoothie.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page