top of page

SuperSøndag!


Selvom jeg var ret træt i går, hoppede jeg i et par stiletter og tog i byen med min veninde Michele. Hun rejser til USA på onsdag, så jeg var nødsaget til lige at se hende inden.

Jeg tog bilen der ind og drak kun en enkelt cocktail, hvilket betyder, at jeg i dag er helt fri for tømmermænd og ondt i hovedet. SKØNT!

Det betyder jeg har fået en masse ud af min søndag, og det er virkelig lang tid siden at det sidst er sket! Dagen har både budt på træning og arbejde, og så har jeg fået gjort totalt hovedrengøring i hele min lejlighed. Her trængte til en ordentlig omgang, og nu er det virkelig skønt at kunne læne sig tilbage i sofaen i en hel ren og duftende lejlighed.

Efter sådan en dejlig søndag, er jeg helt klar til en ny mandag og en ny uge! I den her uge har jeg 7000 aftaler, men selvom jeg får travlt, er jeg sikker på at den nok skal bliver god!

:-)

// Josephine


Comments


bottom of page