top of page

TASKER TIL UNDER 400 KRONER!
Sikken et forårsvejr! Solen stråler over København i dag, og forårsstemningen er kravlet helt ind på mit kontor. Jeg glæder mig enormt til temperaturen stiger, og det bliver tid til, at kunne smide en kjole over hovedet og en taske på skulderen og så afsted ud i det danske vejr.

Ovenfor har jeg samlet nogle virkelig fede tasker, som alle sammen koster under 400 kroner. Jeg synes, at det er super fedt at kombinere et feminint forårsoutfit med en rå sort lædertaske eller at bruge tasken som en farverig accessory. Særligt den gule taske kunne jeg godt se mig selv rende rundt med her til sommer.

Husk at du kan klikke direkte på den eller de tasker som du godt kan lide, for at komme til den shop, hvor de forhandles online 🙂
MANGO / NA-KD Accessories / Noella / Noella / Noella Fashion / Noella / Noella Fashion / NA-KD Accessories / Schanna x NA-KD / Noella

bottom of page