top of page

TEST DIG SELV: SKAL DU VÆRE BEKYMRET FOR PARFUMEALLERGI?
Jeg skal ærligt indrømme, at jeg aldrig selv har tænkt særlig meget over de negative konsekvenser, der er ved at fylde for meget parfume på kroppen. Ofte er jeg faktisk nærmere gået efter de produkter, der dufter allermest. Den seneste tid er jeg dog blevet mere bevidst omkring, hvad parfumen gør ved min hud.

På Mauritius fik jeg nogle små røde knopper på min hånd, og selvom jeg før har oplevet at få varmeknopper, der går væk igen, lige så hurtigt som de kommer, så synes jeg, at de her så lidt anderledes ud. Det fik mig til at gå en tur på Google, og selvom jeg heldigvis ikke har parfumeallergi, så faldt jeg over netop det i min søgning.

Det fik mig til at tænke lidt over, hvor ulækkert det i virkeligheden er, at vi smører så mange kemikalier på vores hud. Når jeg inden længe flytter til Vietnam, skal jeg have sorteret rigtig godt ud i mine produkter, og jeg er slet ikke længere i tvivl om hvilke produkter, der bare skal smides ud, og hvilke jeg skal have med i kufferten.

Jeg har også været ude og onlineshoppe lidt, for fremover er jeg helt færdig med ansigtscremer med parfume! Det produkt kommer simpelthen for tæt på min mund og øjne, som er åbne kanaler direkte ind i min krop. Det område skal helt sikkert ikke fyldes med parfume!

Til kroppen har jeg købt en lækker økologisk kokosolie – en af dem som man også kan lave mad med 😉 Det fungere som den absolut bedste hårkur og bodylotion – og så kan den faktisk også dú som makeupfjerner.

Hvordan er dit forhold til parfume i vores skønheds- og hudplejeprodukter? 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page