top of page

TESTET PÅ EGEN KROP // DEN SIKRE VEJ TIL LANGT HÅR UDEN EKSTENSIONS
De fleste piger drømmer om lange fyldige lokker, men ikke alle er lige heldige og skænket med langt og trykt hår fra naturens side. Er du en af dem, der gerne vil have hjælp til at trylle håret lidt længere uden, at du behøver betale for produkter i dyredomme, eller gå til frisøren for at få påsat ekstensions? Så skal du endelig blive ved med at læse med.

Jeg har i mange år eksperimenteret med et hav af forskellige kure og produkter, i håbet om at få mit hår til at vokse – og blive ved med at være langt. Særligt efter at jeg I en periode havde ekstenions og fik dem taget ud, trængte mit hår virkelig til noget power og en hjælpende hånd for at få styrken og længden tilbage.

Den sidste månedstid har jeg testet et nyt produkt, og jeg kan uden at lyve – eller blinke med øjnene – love jer for at det virker. Mit hår er både vokset, blevet stærkere og mere sundt at se på.

Produktet jeg nu sværger til er en hårvækst olie, der hjælper med at stimulerer hårsækkene, så håret vokser hurtigere. Samtidig hjælper olien med at blødgøre hovedbunden og styrke hårrødderne, så håret forbliver langt og lækkert. Der er ikke tale om et ultra velduftende spa-produkt i en mega glamourøs indpakning – til gengæld, og meget bedre er produktet lavet af 100 procent naturlige ingredienser.

Jeg har lavet en video, hvor I kan se, hvordan man bruger produktet, som iøvrigt kan købes her. 🙂

Udover at virke, så er produktet også super billigt. En pakke hårolie med tre poser i koster nemlig kun 45 kroner. Det er altså hverken besværligt eller dyrt at få længere hår. Det er bare om at gøre det 😉

Det med at lave videoer er stadig ret nyt for mig, men jeg håber at I kan lide filmen og synes, at det er en sjov måde at se produktet i funktion på. 🙂

God weekend :-*

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page