top of page

Those pretty nails ..


IMG_5412.JPG
IMG_5413.JPG
IMG_5414.JPG
IMG_5416.JPG
IMG_5415.JPG

Et par flotte negle gør altså alt for det endelig look! Og omvendt kan afskallet neglelak ødelægge selv det hotteste look!

Jeg er typen der ikke selv kan gro lange negle uden at knække dem, og skal neglelakken være flot skal den ordnes tre, fire gange om ugen.. Heldigvis har jeg fundet en løsning, der gør at jeg nu kun skal bruge tid på mine negle en time hver 3. Uge og så er de flotte og præsentable resten af tiden!

Hos Nola Nails i Hørsholm, fik jeg lige før nytår tryllet med mine negle og resultatet blev rigtig godt. Charlotte der har klinikken er uddannet i flere forskellige teknikker og kan derfor hjælpe med at finde den løsning der virker bedst for dine negle..

En anden stor bonus ved at få lavet negle hos Charlotte, er at hun har virkelig mange farver at vælge mellem.. Sidst valgte jeg en rigtig lækker nougat-brun, men jeg forelskede mig også i en meget lys lysegrå, der havde et strejf af lyseblå.. Den tror jeg, at jeg skal prøve næste gang!

Du kan se Charlottes forskellige behandlinger på Nola Nails hjemmeside her.

// Josephine

Comments


bottom of page