top of page

TIDLIGT OP, UD AF DØREN OG SNART PÅ VEJ TIL CANNES


insta_Fotor

Der er dømt sommeridyl over hele linjen på min Instagram-profil 😉 Der er også særlig grund sommerstemning i dag, fordi jeg i dag har sidste arbejdsdag inden  snuden i morgen vendes mod Kastrup med flybilletter i hånden.

Turen går til Cannes, hvor mine forældre har sommerhus. Jeg er kommet i Cannes hele mit liv, og kender byen som min egen bukselomme. Derfor er der også altid dømt total feriestemning og afslapning når vi er der. Lige så fantastisk det er at opleve nye steder, lige så fantastisk er det at føle sig totalt hjemme i så fantastisk middelhavsby. Vi skulle have rejst i lørdags, men desværre afgik min morfar ved døden i onsdags og det rykkede selvfølgelig til vores ferie. Nu bliver det ekstra dejligt at komme afsted og være lidt sammen med familien!

Husk at I kan følge med i min ferie (og alt mulig andet jeg går og laver ;-)) på både Instagram @josephinehelbrandt og snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page