top of page

TIL EVENT HOS SMUUK SKIN
I onsdags var jeg inviteret til et super fint even hos Smuuk Skin, der netop har lanceret nogle nye tabletter, der er er fyldt lækre sager fra naturen skattekammer, og som kan hjælpe dig med at blive smuk indefra og ud. De er inspireret af den danske natur, hvor blomster gror vildt. Hver blomst er smuk, unik og helt sin egen – på sammen måde er kvinder forskellige, men fælles er at både blomster og kvinder, har brug for at optage den rette mængde vitaminer, mineraler og næringstoffer indefra for at kunne stråle udadtil. En ret sød tanke og sammenligning, synes jeg.

De har lanceret fem forskellige kosttilskud, der hver har et forskelligt beauty-formål. Et af produkterne er en ‘Hair Booster’ der styrker dit hår fra rod til spids og sikre en optimal hårvækst. Et andet produkt er ‘HydroBalance,’ der skal hjælpe til at opretteholde kollagenniveauet i huden, så man forebygger – og/eller minimere synlige linjer og rynker i huden, ved at styrke hudens struktur, elasticitet og fugtbalance indefra.

Jeg har fået begge produkter med hjem og glæder mig til at teste dem henover de næste par måneder 🙂

Efter en præsentation af de forskellige produkter, blev vi alle sammen sluppet løs i et kreativt værksted, hvor vi kunne designe vores egne hårspænder med tørrede ‘evighedsblomster.’ Det var super sjovt og resultatet endte faktisk med noget virkelig fint hår-pynt. 🙂

bottom of page