top of page

Til middag med Lars Løkke..

I tirsdags var jeg invitere til en super eksklusiv fødselsdag hos Fabio og Christine der har restaurant Fabio på Frederiksberg.

De holdt Fabios fødselsdag, og det blev fejret på aller fornemmeste vis. Blandt de ca. 60 inviterede var bl.a. vores statsminister, Lars Løkke Rasmussen, Lars Barfoed, Kasi Jesper og flere chefredaktører fra de store morgenaviser.

IMG_1643.JPG
IMG_1644.JPG

Fødselsdagen bød først på en virkelig lækker vinsmagning, hvortil der blev serveret lækre canapeer og østers. Derefter blev der serveret en fuldstændig fantastisk middag hvor “trøffel” var et gennemgående tema.

Under middagen fortsatte vinsmagningen, og vi fik serveret tre forskellige vine til hver af de fire retter.

Igennem hele aftenen var der arrangeret små overraskelser. Der var bl.a. en dame der sang opera, en mand der spillede på trompet, flere der kom og sang og så var jeg blevet bedt om at arrangere et modeshow med tøjet fra JUST FINE og mine modeller fra Preferred Models. Super fint, at få lov til at vise min nye tøjkollektion frem for vores statsminister og hans kone 😉

IMG_1666.JPG
IMG_1670.JPG
IMG_1678.JPG
IMG_1707.JPG
IMG_1745.JPG
IMG_1746.JPG
IMG_1740.JPG

Til slut i modeshowet præsenterede modellerne en ny række vine, som fødselsdagsbarnet Fabio har fået produceret.

Til middagen var Andreas og mine forældre også inviteret, og vi sad ved et super hyggeligt bord med flere af Fabios nærmeste venner og Lars Barfoed og hans kone.

IMG_1651.JPG
IMG_1681.JPG

I anledning af Fabios fødselsdag kan I lige nu købe tøj fra JUST FINE 20% rabat. Brug rabatkoden “fabio20” inden betaling, så fratrækkes de 20%.

// Jospehine

Commentaires


bottom of page